K&M Installaties is een stabiel, sterk groeiend familiebedrijf dat actief is in de utiliteit en tuinbouw, maar ook in de (particuliere) woningbouw. De bedrijfscultuur is te omschrijven als informeel, waar ze elkaar helpen en stimuleren door in actie te komen en niet af te wachten. Zij zijn veelal werkzaam op diverse grotere nieuwbouw- of renovatieprojecten. De projecten variëren van het aanleggen van technische installaties in kantoor gebouwen, het inrichten van technische ruimtes, het aanleggen van kasverwarmingsinstallaties tot het aanleggen van duurzame verwarmingsinstallaties in bedrijven en particuliere woningen. Uiteraard hoort het verhelpen van lekkages en/of storingen hier ook bij.

In deze functie zul je o.a. de volgende taken oppakken:

• Je gaat samen met een ervaren monteur op pad en samen voeren jullie montagewerkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties.
• Je voert de taken welke je collega je vraagt netjes uit en wanneer je iets niet begrijpt vraag je om extra uitleg.

 

Wie ben jij?

Je weet van aanpakken en bent leergierig, je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband. In hectische situaties weet jij met jouw kwaliteiten het overzicht te bewaren en help je mee waar nodig is.

 

Daarnaast:

• Ben je in het bezit van een VMBO diploma in de richting van techniek
• Je bent in het bezit van een VCA-B certificaat (of bereid om deze te behalen).
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig binnen een straal van 25 km. van Ammerzoden.

Wat wordt jou geboden?

Werken bij K&M Installaties betekent werken bij een informeel familiebedrijf, die zijn focus heeft op het leveren van kwaliteit! Dit doen ze in eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Zij helpen en motiveren elkaar en wachten niet af. Ze gaan dan ook over tot actie! Uiteraard houden ze van gezelligheid, maar nemen ook allemaal hun eigen verantwoordelijkheid. Naast goed werkgeverschap wordt jou ook het volgende aangeboden:

• Een direct dienstverband bij K&M Installaties!
• Een uitdagende en afwisselende fulltime baan
• Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen ze bij
K&M Installaties. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties.
• 25 vakantiedagen
• Goede pensioenregeling.
• K&M Installaties investeert graag in jou en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen.
Leer met werken combineren behoord ook tot de mogelijkheden.

Interesse?

Heeft deze vacature en ons bedrijf uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of solliciteer direct middels het formulier op deze pagina. u vult uw gegevens in, upload uw Cv en schrijft een motivatie. Daarna drukt u op verzenden wij ontvangen uw sollicitatie. Tot snel!

Solliciteer Direct

    U dient akkoord te gaan met ons cookie en privacy beleid om het formulier te verzenden. Accepteer alle cookies